Voor-en naschoolse opvang

Rinkelbel verwelkomt alle kinderen uit het basisonderwijs in de voor-en naschoolse opvang. We bieden een gevarieerd activiteitenaanbod aan binnen een huiselijke sfeer. Kinderen kunnen buiten ravotten, tot rust komen in de boekenhoek, huiswerk maken in de stille ruimte, gezellig tekenen of puzzelen of hun fantasie loslaten in de bouw- en autohoek.

Foto van voetballende kinderen in de buitenschoolse opvang 

De begeleiders van de buitenschoolse opvang pikken de kinderen na school op aan de klas en stappen samen naar Rinkelbel. Alle kinderen krijgen gezonde, biologische groenten of fruit en een glaasje water aangeboden als vieruurtje.

Foto van kinderen die fruit eten in de buitenschoolse opvang

Op woensdagnamiddag en op schoolvrije- en vakantiedagen kunnen de kinderen deelnemen aan een gericht en gevarieerd aanbod van activiteiten.    

Er is voor- en naschoolse opvang van 7.00 tot 8.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. Op woensdagnamiddag is er opvang tot 18 uur.

Foto van spelende kinderen in de buitenschoolse opvangFoto van knutselende kinderen in de buitenschoolse opvang

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan telkens tot de voorafgaande zondag. Inschrijven voor de vakantie-opvang of schoolvrije dagen kan tot de voorafgaande vrijdag.

De buitenschoolse opvang van Rinkelbel is erkend door Kind & Gezin. We volgen de reglementering en toegelaten capaciteit die wordt opgelegd.