Het Zorgteam

Ons zorgteam bestaat uit 2 coördinatoren en 4 ondersteuners op de klasvloer. Je kan met specifieke vragen rond zorg op school altijd terecht bij één van onze zorgcoördinatoren.

We vragen om belangrijke veranderingen op medisch vlak, in de thuissituatie of in functie van externe begeleiding,  te laten weten via de inlichtingenfiche zorg (klik hier).  Bij het begin van het schooljaar wordt de fiche steeds meegegeven via het heen-en weerschrift.

 

Fien van het zorgteamFien: Ik neem de zorgcoördinatie op mij voor de Middenbouw (K2 tot L2). Ik ben op school aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Je kan mij bereiken via mail fien.zorgco@detandem.be of telefonisch via de school op 050 37 76 78 of kom gerust naar me toe als je me op school ziet.

Liselotte van het zorgteamLiselotte: ik neem de zorgcoördinatie op mij voor de Bovenbouw (L3-L6).  Ik ben op school aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Je kan mij bereiken via mail liselotte.zorgco@tandem.be of telefonisch via de school 050 37 76 78 of kom gerust naar me toe als je me op school ziet.

Nicole van het zorgteamNicole: Ik ondersteun de kinderen en begeleiders van middenbouw en bovenbouw op de klasvloer.

 

 

Maharany van het zorgteamMaharany: Ik ondersteun de kinderen en begeleiders van middenbouw op de klasvloer.

 

 

Cindy van het zorgteamCindy:  Ik ondersteun de kinderen en begeleiders van bovenbouw en deels middenbouw op de klasvloer.

 

 

Caroline van het zorgteamCaroline: Ik ondersteun de kinderen en begeleiders van bovenbouw en deels middenbouw op de klasvloer.