Nieuws

nieuws

Nieuw: de mobiele keuken

Net voor onze eerste grote teamvergadering kregen we voor 't eerst inkijk in de mobiele keuken. Van een fijne ontdekkingstocht gesproken: een knap uitgebouwde aanhangwagen waarin kinderen, begeleiders, ouders en Samentuiners aan de kook kunnen + heerlijke bioproevertjes, recht uit de moestuin. Bedankt aan de Samentuiners voor al dat lekkers en de uitleg! Knap wat jullie al jaren presteren in en rond de moestuin. We schrijven graag samen verder aan dit mooie bredeschoolverhaal!

Dag van de kindbegeleider - donderdag 12/10/2023

Donderdag 12 oktober was het dag van de kindbegeleider en dat lieten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook de ouders uitten hun dankbaarheid en verzorgden een heerlijke lunch voor de collega's. Bij deze dus nogmaals dikke merci voor hun dagelijkse inzet, enthousiasme, engelengeduld, hart voor kinderen, hart voor ons project. Hun rol hierin valt niet te onderschatten, ook zonder hen geen kindcentrum! Dank je wel!

Vrijdag 27/10/2023: forum + ouderbar

Aansluitend op het forum, de afsluiter van ons thema ‘sleutelen’, organiseren de leefgroepouders de eerste ouderbar van dit schooljaar. We hopen een gezellig moment met heel wat aanwezigen om samen de herfstvakantie in te zetten.

Boekenbeurs - donderdag 26/10/2023

Op donderdagavond 26 oktober tijdens de individuele gesprekken organiseren wij opnieuw de boekenbeurs in samenwerking met boekhandel De Reyghere. U kunt die avond boeken kopen of bestellen. Een deeltje van de opbrengst wordt gebruikt om onze schoolbib verder aan te vullen. Jij komt toch ook? Tot dan!

Bloembollenactie

Ieder jaar organiseren wij met de werkgroep fondsen een nieuwe actie. We hebben dit geld nodig om onze dieren op het domein te verzorgen en nog andere kosten te vergoeden die onze werking ten goede komt. Dit jaar willen we van de opbrengst de boomhut herstellen, zodat de kinderen ook hier weer op kunnen spelen. Daarom houden we dit jaar een bloembollenactie!