Nieuws

nieuws

Werkdag

Op zaterdag 26 november steken we samen met jullie graag de handen uit de mouwen op de eerste grote werkdag van dit schooljaar. De werkdag start om 9u en duurt ongeveer een halve dag.

Lampionnenfeest 2022

Op vrijdagavond toveren we ons domein om tot een prachtig parcours vol licht en donker. Via verschillende stops kan je genieten van muziek, verhalen, leuke acts... Iedereen is welkom vanaf 18.00u.

De Tandem goes Instagram!

We zetten onlangs een nieuwe stap in ons communicatiebeleid: De Tandem op Instagram! Jullie kunnen onze verhalen en avonturen vanaf nu op 3 fronten volgen: de website, Facebook & Instagram.  Hoe je ons snelst kan vinden? Via bovenstaande QR-code! 

Vrijdag 28/10: Forum + ouderbar

Vrijdag 28/10 sloten we in schoonheid ons eerste schoolthema 'Op reis door de tijd' af tijdens het forum. Bedankt aan iedereen om zo talrijk aanwezig te zijn. Wat een betrokkenheid! Aansluitend op het forum zetten ouders en kinderen samen de vakantie in via de ouderbar. Ze konden er genieten van koffie, thee, sap en gebak. Merci aan onze leefgroepouders voor de organisatie!

Donderdag 27/10: Boekenbeurs!

Donderdag 27 oktober is het weer zover! Wij toveren dan, in samenwerking met De Reyghere Boekhandel, de forumzaal om tot een waar boekenparadijs! Voor een percentage van de omzet mogen wij nieuwe boeken bestellen voor onze schoolbib. Jullie zijn welkom tussen 15.30 uur en 19.00 uur. Er is ook een koopjeshoek voorzien met boeken vanaf 5 euro. Vergeet niet een herbruikbare zak mee te nemen om gekochte boeken in te steken! Tot donderdag?!