Nieuws

nieuws

Vrijdag 10/06 - Toneel B4 - Circus Piccolo

Lily Dhont (Célestine): “We werkten aan een toneelstuk met het zesde: Circus Piccolo! Er deed een groepje het script, de kostuums, acts, dansjes, muziek en decor. Als dat allemaal gedaan was konden we het decor opbouwen en natuurlijk repeteren met de kostuums. Na heel lang oefenen hebben we een pracht van een toneelstuk gemaakt. Toen was het zo ver, na make-up en een generale repetitie of twee, gingen de doeken open. Het was supertof, en toch ook wat stressvol. Schitterende herinnering!”

Vrijdag 24/06: EindBBQ + camping - schrijf je nu in!

Het einde van het schooljaar is weer in zicht. Traditiegetrouw sluiten we ons spetterende tandemjaar eindelijk weer af met een barbecue. Jawel, na een aantal coronajaren is het weer zover! Deze barbecue zal doorgaan op vrijdag 24 juni 2022 op ons domein.

Zaterdag 30/04 - Schoolfeest 'De Prehistorie'

Wat hebben we genoten! Afgelopen zaterdag was er voor het eerst in 3 jaar opnieuw een schoolfeest voor jong én oud. Mooi weer, veel volk, leuke acts en toffe ateliers bleken de perfecte mix voor een geslaagde namiddag. Een dikke merci aan alle aanwezigen, maar ook aan alle helpende handen die mee de organisatie van het schoolfeest in handen hebben genomen.

Dinsdag 26/04: Voetbaltornooi Brugse freinetscholen

Heel wat kinderen keken al een lange tijd uit naar afgelopen dinsdag: het voetbaltornooi met de 4 Brugse freinetscholen. Met de voltallige derde graad en een selectie van M3 tem B2 zakten we af naar De Watertoren in Brugge. Het was een zonnige dag, met heel wat mooi voetbal van onze ploegen.

Maandag 21/03: Werkstukkenbeurs B3-B4

Wat. Een. Succes! Onze werkstukkenbeurs was gewoon fantastisch. Op maandag 21/03 konden twee ontzettend trotse begeleiders met hun prachtgroep aan de slag. Na enkele duidelijke afspraken, ging iedereen er helemaal voor. Standjes installeren en… bezoeken maar! De kinderen werden opgesplitst in groepen, op die manier kon iedereen langsgaan bij elkaar en luisteren naar wat de ander te vertellen had over hun onderwerpen. Ook ouders en grootouders kwamen op bezoek, écht tof!