Vrijdag 1 december: Sinterklaas op bezoek!

sint 01/12

Op vrijdag 1 december stond alles in het teken van Sinterklaas. Hij bracht de nacht van donderdag op vrijdag samen met zijn pieten een bezoek aan De Tandem. Dat zorgde niet alleen voor de levering van geschenken voor alle leefgroepen, maar ook voor alle ingrediënten voor een lekker sintontbijt.

Vrijdagochtend verscheen Sinterklaas dan plots alleen op school. Zijn pieten waren in staking omdat ze te veel moesten werken. Gelukkig was er een andere hulplijn voor handen: Katia to the rescue! Zij bracht in de voormiddag samen met Sinterklaas een bezoekje aan de onder- en de middenbouw. 

In de namiddag verzamelden alle klassen van M1 tem B4 samen met begeleiders, ouders, vrienden en familie om samen het sintforum te beleven. De Sint sprak er niet alleen de verschillende leefgroepen van de bovenbouw aan, hij deelde er ook cadeautjes uit. En dat was nog niet alles! Tussendoor moesten meerdere begeleiders zich bewijzen in echte pietendisciplines. Een ware roetpietenolympiade zeg maar. Het gevolg? Hevige duels en goed gelachen!

Oké, de roetpieten waren in staking, maar Katia viel grandioos in. We lieten hun afwezigheid niet aan ons hart komen en maakten er zoals gewoonlijk een fijn sinterklaasfeest van! Merci Sint, en tot volgend jaar!