S

Schoolraad

De schoolraad waakt over de werking van de school en werkt nauw samen met de vzw Op Stap.  Ze bestaat uit vertegenwoordigers van ouders, personeel en socio-economische en culturele milieus.  Deze mensen worden verkozen om in de schoolraad te zetelen. De schoolraad wordt telkens samengesteld voor een periode van vier jaar.  

De leden van de schoolraad sluiten aan bij de verschillende werkgroepen om info mee te nemen en er mee aan de slag te gaan. Tomas vult de werkgroep communicatie aan. Jelle maakt deel uit van de werkgroep logistiek. Caroline volgt mee met de werkgroep fondsen en Bruno bespreekt samen met zijn werkgroep alles over het domein.

Sport(kledij)

Elke week genieten de kinderen van twee sportlesuren. Vanaf M3 is het verplicht om een sportoutfit te dragen: gymschoenen waarvan de zolen geen zwarte strepen nalaten, een broekje en een t-shirt. Je kunt een t-shirt met het logo van de school aankopen in het secretariaat voor 10 euro. Wie geen turnpak sportkleren meebrengt, kan niet deelnemen aan de sportactiviteit.